След дълга пауза Стратия се завръща

След труден период, Стратия е отново на сцената по начин, по които винаги е искал. Две години след като напусна бившите си продуценти и преживя нещастна любов, младият изпълнител е пълен с енергия за ново начало. Завръщането му се нарича “Отново” и отново е модерно и ново. Стратия звучи по – нахъсано и зряло от всякога. Музиката е изцяло композирана от него, а текста е написан от МО., с когото той е работил по много от текстовете за първия си албум. За автор на аранжимента, Стратия избра един от топ музикантите и създатели на модерна музика в България – Жоро Янев. Новият и провокативен имидж на изпълнителя е основен акцент във видеоклипът на “Отново”. В него участие имат и две от новите лица на модна агенция “Визаж”. Автор на видеото е Ники Скерлев, режисьор и на песента, която направи Стратия популярен – “Платонично”.
В момента новата песен на Стратия – “Отново” , може да бъде чута ексклузивно в ефира на БГ радио и MAD TV. Изпълнителят подготвя специална вечер, на която ще покани приятели и журналисти, за да представи официално новото си видео и част от новата си музика, а през ноември ще стартира клубното си турне.

“Преживях много разочарования, и в личен план, и в работата ми. Разбрах, че подкрепата на семейството и приятелите ми в много случаи е по – силна от всички привидно лъскави, но лишени от съдържание заблуди. Винаги съм знаел, че неистините около мен, повторени няколко пъти ще се превърнат в истини. Сега съм тук, с моето собствено и нережисирано от някой друг лице, за да бъда АЗ. Разбрах, че има периоди в живота, в които е лукс да бъдеш себе си, и съм щастлив, че сега мога да си го позволя”, споделя изпълнителя.

Сподели в: