Скорпион“ тръгва по кината „

На 7 март 2008 г. по кината тръгва френският филм "Скорпион", който се разпространява от Sunny films съвместно с Radivision.

Той се казва Анджело и вече не е особено млад. Преди четири години е пропуснал шанса на живота си: европейският шампионат по таи-бокс. Последиците са още по-лоши – убива човек. Нещастен случай. Животът му започва да се разпада – затвор, с кариерата му на боксьор е свършено. На прага на пълното отчаяние, той просто оцелява. Но един ден най-неочаквано се среща със своя стар приятел от детството Моаз, който му предлага изход. Моаз го запознава с Маркъс, който държи „ъндърграунд бокс клуб”, в който се играе жесток кик-бокс, лишен от всякакви правила.

Първоначално – уличен бокс, но ако всичко върви добре – Япония и официални състезания. Това е предложението, което Анджело трябва да обмисли. Същата тази нощ той среща и барманката Виржини. За него това е любов от пръв поглед, нещо което не трябва да обмисля. Сега в съзнанието му има само едно – да спечели сърцето й. Подобно на боксов мач – той трябва да се бие и да спечели. Но какво ще се случи, когато разбере, че Моаз й е платил, за да излиза с него? Този път ударът наистина му идва под кръста и за него няма друг избор. Той ще стане най-свирепият боксьор, ще се превърне в истински скорпион.

Режисьор: Жулиен Сери
Сценарий: Силви Верхейд
Продуцент: Седрик Хименес
В ролите: Клови Корнияк, Франсис Рено,  Карол Роше,  Каролин Прус,  Жером Льо Банер,  Оливие Маршал

Сподели в: