Скарлет Йохансон получи своя звезда на Алеята на славата в Холивуд

Новият й филм Отмъстителите спечели 178,4 млн. долара в премиерния си уикенд 

На 03 май в Холивуд актрисата Скарлет Йохансон получи своя звезда на Алеята на славата. Дамата, която изпълнява ролята на руския таен агент Наташа Романоф в новия филм на Marvel Отмъстителите, пристигна на церемонията в компанията на своя екранен партньор в продукцията Джереми Ренър. Събитието събра пред обективите на фотографите три поколения от семейството на Скарлет. Актрисата получи поздравения и подкрепа от своята баба Дороти Слоън, майка си Мелани Слоън и малката си сестра Фенан Слоън.

Скарлет Йохансон има в кариерата си над 18 награди и 27 номинации за ролите си във филми като „Загубени в превода”, „Вики, Кристина, Барселона” и „Железният човек 2”. Най-новата продукция на младата американка е мащабната продукция на Marvel Отмъстителите, в която тя отново се въплъщава в любим неин персонаж – Черната вдовица. За тази роля в „Железният човек 2” през 2010 г., Скарлет получава номинация за най-добра поддържаща женска роля от Academy of Science Fiction, Fantasy & Horror Films в САЩ.

Отмъстителите, чиято премиера по световните екрани подобри няколко кино рекорда до момента, вече е спечелил на създателите си 178,4 млн. долара, като във всички страни е лидер в бокс офиса. В над 10 държави, сред които Австралия, Мексико и Бразилия филмът е най-касовата премиера на всички времена. У нас Отмъстителите излиза в IMAX 3D и 3D кината днес, 4 май 2012 г..

За филма Отмъстителите:

Решителността на легендарния директор на международната мироопазваща организация ЩИТ Ник Фюри го води в инициативата да направи екип от герои с свръхчовешки способности и силно изразена индивидуалност. Да се изправят срещу заплахата, грозяща Земята и срещу коварния план на Локи, брат на Тор, е основната мисия на Отмъстителите.

Главните роли в Отмъстителите са поверени на също толкова зрелищен актьорски състав. Робърт Дауни Джуниър отново е „Железният човек”, а Скарлет Йохансон – „Черната вдовица”. Крис Еванс се завръща като „Капитан Америка”, Крис Хемсуърт като „Тор – Богът на гръмотевиците”, а Том Хъдълстоун като злия брат на ТорЛоки”. Джереми Ренър, който партнира на Том Круз в „Мисията невъзможна: Режим Фантом”, влиза в ролята на „Ястребовото око”, а на Марк Ръфало е поверена ролята на чудовищния „Хълк”. Другата дама в екипа Отмъстителите Коби Смълдърс на екрана е агент Мария Хил, част от екипа на директора на ЩИТ Ник Фюри, отново изигран от Самюъл Джаксън.

Още на Kafene.bg:

Филмът “Между земята и небето” набира средства чрез кампания за креативни проекти

"Скалата” се присъединява към Брус Уилис в "G.I.Joe: Ответен удар"

Джеймс Бонд се завръща в "007 Координати: Скайфол" на 26 октомври

Сподели в: