Скандален DJ миксира в София

След успешния старт на серията от партита – We Love DJ’s, ID Club не изневерява на принципа си да кани секси диджеи. Второто събитие е със специален гост – DJ Phil Romano. Един от най-популярните диджеи на италианската сцена пристига за пръв път у нас за цели две партита.

На 25 февруари, четвъртък, в новооткрития микс клуб ID във Варна, и на 26 февруари, петък, в добре познатия ID club в София.

Роденият в Рим диджей, започва професионалната кариера като атлет, а когато навършва 18 години се мести да живее в Австралия, където започва работа като модел в продължение на четири години. През 2002-а Phil се мести в САЩ и прави първите си стъпки в порно индустрията под псевдонима Filippo Romano. През следващите години, италианецът взима участие в над 22 филма за най-добрите компании за филми за възрастни като Falcon studios, Rascal video, Hot house, Кristen Bjorn и много други. Phil получава 12 номинации за наградите „GAYVN’s”, които са „Оскарите” на порно индустрията. След бурния период в Щатите, Phil се завръща в Европа и става резидент диджей на клуб Billy в Милано, Dbump и Muccassassina в Рим и диджей в световното турне на Gaydar.
 
Оттогава до днес Romano обикаля най-известните гей клубове в света в Мадрид, Тел Авив, Москва, Брюксел, Рио де Женейро, Ню Йорк, Лондон, Ибиса, Атина, Дубай. Секси дижеят взе участие в официалната CD компилация на CIRCUIT Festival, Барселона, миналата година. Също през юни 2009 Romano издаде парчето Express Yourself в сътрудничество с Danny Verde и с вокалите на Anna Buckley. Phil организира и свое собствено circuit парти в PUSH Club Rome веднъж в месеца в Рим, и е сред организаторите на първия в Италия гей Circuit уикенд – PLAY. Мотото му е: „Живей шумно!”

Сподели в: