"Скалата” се присъединява към Брус Уилис в "G.I.Joe: Ответен удар"

Новият трейлър на филма беше представен по време на Cinema Con – най-голямото събитие в света, което среща представители на кино индустрията. По време на събитието, една от най-харизматичните екшън звезди от големия екран, която ще видим този юни в мащабната продукция G.I.Joe: Ответен удар, получи признание за своята работа в киното. Дуейн „Скалата” Джонсън, който се присъединява към Брус Уилис в очаквания от феновете филм, получи наградата на фестивала „Екшън актьор на годината”.

Новият трейлър, който беше представен по време на Cinema Con, разкрива каква е връзката между персонажите на Уилис и Джонсън. Roadblock (Джонсън) събира ново ядро на екипа G.I.Joe, което включва Лейди Джей (Адриане Палили), Мишката (Джоузеф Мазело), Флинт (Д. Дж. Котрона) и разбира се Snake Eyes (Рей Парк). G.I.Joe се активират след като разкриват, че самият президент на САЩ (Джонатан Прайс) е обявил отряда за заплаха за сигурността на страната и го е заменил със злите сили на Кобра. Последният член на новия екип G.I.Joe е самият Джо Колън, създател на отряда.

G.I.Joe: Ответен удар е продължение на излезлия през 2009 г. “G.I. JOE: Изгревът на кобра”. Продуценти на филма са Лоренцо ди Бонавентура и Брайън Голднър, режисурата е поверена на Джон Чу. В него освен Брус Уилис и Дуейн Джонсън на екран ще видим Чанинг Тейтъм, RZA, Д. Дж. Котрона, Бюнг-хун Лий, Ейдриан Палики, Рей Парк, Джонатан Прайс, Рей Стивънсън.

За новия трейлър Дуейн „Скалата” Джонсън споделя в интервю по време на фестивала: „Екипът се е справил невероятно. Във видеото изглеждаме силни и доминиращи. Специалните ефекти са удивителни, а историята е наистина жизнена със сблъсъка на два свята – този на дисциплинираната армия и фантастичния свят на изключителните с уменията си нинджи.”

Експлозивният екшън G.I.Joe: Ответен удар излиза на голям екран по света и в България на 29 юни 2012 г.

Още на Kafene.bg:

"Бел Ами" на Деклан Донелан и Ник Омерод с премиера 27 април

Джеймс Бонд се завръща в "007 Координати: Скайфол" на 26 октомври

Мел Гибсън влиза в затвора в "Как прекарах лятната ваканция" с премиера 11 май

Сподели в: