Сингълът Fatal Sin на „MoonRain“ предшества появата на нов български кино проект

Убийствен саундтрак подгрява появата на нов български кино проект

Излизането на първи сингъл от обещаващ саундтрак предшества появата на нова българска пълнометражна лента. Парчето, носещо емблематичното име Fatal Sin ще бъде част от музиката към първият филм от трилогията с едноименното заглавие. Първата част на трилогията се казва „Убий ме, ако искаш“ (Kill me if you want”). Впечатляващо рок звучене и убийствени вокали в комбинация с превъзходно заснет клип превръщат сингъла в един от безспорните есенни хитове на 2012. Режисьор на видеото към оригиналния трак е Георги Врабчев. Музиката е написана от Георги Стрезов и Атанас Кулински в изпълнение на „MoonRain“ в състав Александър Атанасов и Дороти Такева, а текстът е дело на актьора Ники Станчев, играещ и една от главните роли в продукцията.

Видео клипът грабва веднага слушателя и открехва малка вратичка към тематиката на филма „Fatal sin“ разказва за драмата на двама рок музиканти, мистериозен сериен убиец и няколко объркани топ ченгета. Сюжетът преплита умело еротика и трилър с подчертано фантастични елементи. Светът е греховен, но желан, изтъкан oт любов, еротика, убийства, мистерия и рок – вълнуваща история, разказваща за резултата от вътрешната драма на няколко различни човека и техните амбиции, мечти и усещания на прага на края на света, такъв, какъвто го познаваме.

Мощното и наситено звучене на “Fatal Sin” обещава запомнящ се саундтрак и зарежда с очакване българските киномани. Ексклузивните кадри от филма, вплетени в клипа към парчето изграждат представата за бавно настъпващото царство на греха. За сега авторите на филма запазват в тайна останалите подробности. Едно обаче е ясно, най-интересното тепърва предстои.

Сподели в: