"Симетрия" от Захари Карабашлиев излиза като аудио книга

Сборникът разкази "Сиво" от Захари Карабашлиев излиза за първи път като аудио книга този месец. В тази прецизна колекция от 13 истории писателят ни въвлича в личните катастрофи, оцелявания и най-неочаквани просветления на своите герои. Разказите са записани с гласа на актьора Стоян Алексиев. След „18% сиво“ това е втората аудио книга на автора.

Историите в сборника са необикновено истински и искрени. В тях действителността присъства през значимия за човека момент, който е уловен и запечатан сред хаоса на ежедневието. Сборникът е посветен на това, което ни се случва всеки ден – самият живот.

„Симетрия е моята любима книга. Всеки разказ е един малък роман“, споделя Захари Карабашлиев за сборника си. „Хората в съвременния свят все по-съзнателно оптимизират и оползотворяват най-ценното, което човек притежава – времето. Аудиокнигите ти подаряват време, иначе безвъзвратно загубено всеки ден в колата, на път за работа или в метрото, във фитнес центъра; те ти позволяват да споделиш любима книга с любим човек, да я изслушате и преживеете заедно и това е наистина прекрасно“, допълва още Карабашлиев.

Сборникът “Симетрия” е продуциран от D&D Factory и може да бъде купен и свален от Audioknigi.bg в mp3 формат на цена от 14 лв.

Прочетете още:
Захари Карабашлиев: Всеки ръкопис може да бъде следващата българска класика – I-ва част

Захари Карабашлиев: Всеки ръкопис може да бъде следващата българска класика – II-ра част

Явлението Захари Карабашлиев с малко повече от 18% за него и романа му

Сподели в: