Силно започва театралния сезон в Студио 5

Студио 5 утвърждава името си на културно средище в София, започвайки театралния сезон с постановки, спечелили вече сърцата на публиката ни.

"Здравей, Обичам те"

Септемврийският сезон в Студио 5 отваря врати на музата на театъра на 14.09. от 19 часа с постановката „Здравей, Обичам те”. Бойка Велкова и Стефан Спасов отново ще ни потопят в романтичната история на Джени Малоун и Джордж Шнайдер, която е по текстове от съвременна американска драматургия – Уди Алън, Дейвид Мамет, Нийл Саймън и още…

Любовта е единственият безпогрешен афродизиак. Нищо не може да възпре страстта, пламнала между двама души, които се обичат. Тогава ежедневните болежки, незарастналите рани, стихията на годините, физическата неумелост или несгодният момент губят своето значение: мъжът и жената намират начин да се любят, защото такава е съдбата им. Но любовта, подобно на късмета, идва неканена, предизвиква объркване, а при опит да бъде задържана, се разсейва като мъгла. Следователно тя е привилегия на малцина избраници и е недостижима за онези, които не са ставали жертва на стрелата й.

Очакваме ви на 14.09. от 19 часа в Студио 5 . Вход: 12 лв

"Разбираш ли ме правилно?"

Любимият ни български комик Георги Мамалев се завръща на сцената  на Студио 5 на 15.09. с моноспетакъла си „Разбираш ли ме правилно?”. Постановката се състои от осем монолога от живота на осем различни герои, поставяйки пред зрителите въпроси за живота и ежедневието им с много хумор и ирония. Театърът не само цели да разсмива до сълзи, той помага и да се замислим. И именно в това се крие чарът на „Разбираш ли ме правилно?” и посланието на моноспектакъла.

Режисьор е незабравимият Андрей Баташов, музикалното оформление е дело на композитора Асен Драгнев, а сценарият е на Весел Цанков и на Георги Мамалев.

Заповядайте на 15.09. в Студио 5. Начало – 19 часа, вход – 10 лв.

"Големите" се завръщат на сцената на Студио 5 – на 17 септември от 19 часа! 

Искате да паднете от смях? Прекарайте една различна вечер с Големите, изпълнена със скечове, пародии на популярни предавания и сериали – stand up comedy от класа!
Комедийната вечер с  „Големите” в Студио 5 е точно това, което обещава да бъде и нито по-малко! Много забавление, хапване и пийване, живи емоции, участие на публиката, импровизации, много изненади – това ви предлагат младите актьори от „Големите”.
Публиката има възможност да се изяви на сцената в играта „ОPEN MIC” и да разкаже своя история или виц и да спечели награда!
Само сега ще видите обичаната от всички, с невероятното си чувство за хумор звезда Катерина Евро в компанията на младите си колеги. Какво повече ви е нужно освен една разхлаждаща смехотерапия?                                      
Време е за смях, смях с "Големите" и Катето Евро!                                 

Oчакваме ви на 17.09 в Студио 5. Начало – 19 часа. Билети – 10 лв.
                                                                                                                                               

Сподели в: