Серия партита подготвят публиката за мащабното събитие през юли

Hard Music and Sounds United има удоволствието да анонсира ежегодния Летен Фестивал на октрито, който се провежа традиционно в близост до София. Тазгодишното издание е под надслов "Broken Balkanz Edition" и както подсказва името ще даде превес на участието на артисти от региона на Източна Европа. Фестивалът ще се проведе през първата седмица на юли, а подготовка за партито започва със серия от събития в София и региона.

На 17 април столичният клуб Inside ще стане домакин на необичайно издание на предаването The Colours of Drum and Bass. Тема – Цветница!Участие в това издание ще вземат в следния ред – EXo, Targy и Konspirator. Всички желаещи да се присъединят на живо в неделната вечер могат да го направят срещу 5лв вход.

На 22 април, със съвместен проект на няколко организация, ще бъде направено официално представяне на Летния Фестивал в румънската столица Букурещ. В програмата на партито ще вземат участие дъбстеп, дръмендбейс и бийтбокс артисти от България и Румъния. Желаещите да посетят събитието от България ще получат 100% отстъпка от цената на билета на място. За подробности се свържете с HMSU по установените канали за комуникация.

На 23 април в Младежки Дом "Георги Братанов" в Ямбол ще се проведе събитие с благотворителен характер. Събираме за парти, на което да се забавляваме в ритмите на любимите си музикални стилове, но и да помогнем. Радостин продължава да се нуждае от подкрепа в иначе непосилната борба с рака на гръбначния стълб. Разчитаме на присъствието на възможно най-много хора. Елате да послушате хубава музика и да подадете и своята ръка на младия ни приятел. От страна на организаторите ще вземат участие Targy и Оgonek.  Великден наближава, а и с идването на пролетта силите ни се множат.

В същия ден в Русе ще бъде представено и традиционното издание на Planet Bass, което се случва отново в навечерието на Великден. Партито е в клуб Music Box и в него ще вземат участие Skiller, konspirator, acidtrip, EXo, mocks и JamezBongg,  които заедно с  момчетата от Submonks ще отбележат по свой начин важния християнски празник.

Столичният партицентър 4КМ ще стане домакин на събитето "МЕГА", където ще участват над 20 представители на родния клубен ъндърграунд. Събитието ще се проведе на 29 април . Програмата ще е с акцент върху дръмендбейс и дъбстеп, като сетовете на участниците ще бъдат представени в партньорски бек-ту-бек сесии.Вход 8лв преди полунощ и 10лв след полунощ.

Сподели в: