Сентиментал Суингърс със специален концерт за първия си рожден

На 11.11.2011, в единайсет вечерта София Лайв Клуб отново ще се превърне в люлееща се суинг сцена. Този път със събитието София Суинг Сити ще бъде отбелязан първият рожден ден на Сентиментал Суингърс. В празничната нощ заедно със суинг дамите на сцената ще излязат и безкомпромисно добрите музиканти от Михаил Йосифов Секстет, както и китаристът Мишо Йосифов, които са неразделна част от Сентиментал Суингърс от самото начало. Концертът няма да е същият и без невероятните комбинатори – диджеите от Дъ Смъглърс Кълектив.

Специално за рождения ден на формацията, Вера, Рони и Деси ще зарадват нарастващото фенско множество с първия си макси-сингъл под заглавието „Сладка София”.
В диска ще бъдат включени 5 знакови за Сентиментал Суингърс парчета, любими на публиката и очертаващи най-пълноценно пъстрата музикална мозайка, която триото гради от момента на създаването си.
Петте песни в „Сладка София” са:
„Шансон Розе” – първото им изцяло авторско парче, по текст на Андре Шандел и музика: Михаил Йосифов и Сентиментал Суингърс
„Момче, момче” – по текст на Марий Росен и музика: Йосиф Цанков. С тази пиеса Сентиментал Суингърс отдават най-заслужена и искрена почит към големия български композитор, тъй като тази година се отбелязват 100 години от рождението му.
„Ром & Кока-кола” – най-големият хит на звездното трио от златните години на суинга  Andrews Sisters, което вдъхновява Сентиментал Суингърс и ги кара да пожелаят да преродят цялата атмосфера и музикална сцена от онова време
„Сладкарница Пчела” – с култовия текст на Марий Росен и чудесния аранжимент на Мишо Йосифов. Песента, която всички присъстващи на концертите на Сентиментал Суингърс пеят с пълно гърло.

“Swinging In The Name” – суинг версията на емблематичното парче на Rage Against The Machine („Killing In The Name”), която завладя публиката през лятото на 2011.
Само за най-верните почитатели на Сентиментал Суингърс, макси-сингълът „Сладка София” ще е в продажба още по време на концерта, точно в 11 вечерта на 11.11. Първите, закупили го в София Лайв Клуб, ще получат и сърдечен автограф от всяка от дамите.

Билети за концерта на 11 ноември вече са достъпни на цена от 12 лв. /и 15 лв. в деня на концерта/ – на www.eventim.bg.

Сподели в: