Сентиментал Суингърс представят “Swing Cabaret”

На 30 март Сентиментал Суингърс ще преобразят Sofia Live Club в истинско кабаре. Заедно с Михаил Йосифов Секстет трите дами ще представят своя спектакъл с всички необходими съставки на кабарето, в което няма забранени неща. В петъчната вечер ролите ще се сменят, епохата ще е различна и това ще личи по всеки детайл от шоуто.

Началният час е 22:00, когато загадъчните и непредвидими диджеи от The Smugglers Collective ще подготвят почвата за появата на изкусителките на вечерта – Рони, Деси и Вера. В тяхното кабаре ще има специални гости и изненади. На сцената ще пеят Нено Илиев и Милица Гладнишка. За петък вечер те подготвят своя кабаретен поздрав към публиката. Освен на емблематични кабаретни и суинг стандарти, публиката ще се наслади и на танго, цигански романс и френски шансон.

Сентиментал Суингърс ще имат три сета, ще сменят повече от четири костюма и ще впечатлят своите почитатели с чувствена, дръзка и стилна хореография. В сценария на вечерта ще има и екстравагантни препратки към сцени от филми като: „Ах този джаз!”, ,, Кабаре”, „Роджър Рабит” и др. Вдъхновени от киното, трите дами ще го пренесат на сцената в клуба.

В абсолютно запълнената си с организиране на голямото събитие програма, Сентиментал Суингърс успяха да направят и запишат ново авторско парче „Unemployed lovers”, което е номинирано в конкурса на БНР – „Златна пролет”.

Билетите за шоуто на 30 март ще се продават само в Sofia Live Club в деня на концерта – на цена от 15 лева.

Още по темата:

Ерата на кабарето се завръща със Сентиментал Суингърс на 30 март

Сподели в: