Семинар на тема Сватбени цветя в София

На 19 септември 2007 списание Fleur creati f1 – България организира семинар “Сватбени цветя”, на който Мариана Манолова, издател на списанието, за първи път ще представи най-новото издание в модерната сватбена декорация – втората част на бестселъра на Моник Ванден Берг “Влюбени цветя” II. В рамките на темата за сватбената украса и етикета г-жа Манолова ще покаже и най-новите издания за европейско флорално изкуство, свързани с цветната украса в сватбения ден, а флористи от цветарски магазин “Жарден Флорист” – София, ще демонстрират как се изработват различни сватбени букети и декорации. В края на семинара жури от бизнес дами и булка ще изберат най-красивия и модерен сватбен букет.

Стъпка по стъпка, с теория и практика, участниците в семинара от Бургас, Варна, Габрово, Русе, Пловдив, Козлодуй, Монтана и София, ще научат всичко за цветята – като сватбени букети или декорация за масата, като интериорни композиции, чантички, корсажи или бижута от цветя, цветни каскади или украса за кола.

Ще бъде представено и новото есенно издание на списанието, от което ще научите кои са актуалните цветя, новите книги и европейските тенденции в декорацията за сезона.Семинарът
“Сватбени цветя” ще се проведе от 10:00 до 18:00 часа в конферентна зала 2 на хотел Централ Форум, София.

За повече информация : Мариана Манолова, тел.: (02) 965 0994, 0887 454 309 факс:(02) 857 9481 www.fleur-idea.com

Сподели в: