Семинар за лидерство събира младежи от цял свят в София

Преоткрий себе си! Събуди лидера в теб!

В периода 20-31 юли ще се проведе международno обучение за развиване на лидерски умения с помощта на професионални обучители – “Leadership Summer School Sofia 2013” (LSS Sofia 2013). Проектът ще събере 100 участници от цял свят в Университета за национално и световно стопанство в София.

Обучението цели изграждане на международна мрежа от млади хора, които да обменят опит и в бъдеще да създават съвместни проекти.

Първото издание на LSS се организира в Анкара, Турция през 2008г. След последвалите успешни издания са Сплит 2009, Любляна 2010, Клуж – Напока 2011 и Будапеща 2012. Тази година за първи път международните участници ще развиват лидерски потенциал в България.

Проектът се организира от „Асоциацията на обединените европейски студенти” (АЕGEE-Sofia), която е част от AEGEE-Europe – една от най-големите неправителствени младежки организации в Европа. AEGEE съществува в името на демократичните ценности, културния обмен, мира и изграждането на толерантно и активно гражданско общество. Организацията е домакин на множество международни и местни проекти, конференции и дискусии между младежи и студенти от България и чужбина.

Партньори на събитието са: Студентски Съвет при УНСС София, Студентски съвет при Медицински Университет София, Студентски съвет при Нов Български Университет София, Флорина, Национален Младежки Форум, АПАО, Sanctus Silva, Новата журналистика, Радио “ORV”, kafene.bg и diploma.bg.

За повече информация:

www.lss.aegeesofia.org

www.leadershipsummerschool.org

www.facebook.com/pages/Leadership-Summer-School-2013-SOFIA

Сподели в: