Семинар за един ден: Маркетинг на съдържанието

На 29 януари 2016 г.  ABC Design & Communication организира семинар за Интернет съдържанието, неговото създаване, управление и планиране на успеха.

В Интернет всичко е важно – добре програмираният и работещ сайт, блог, интернет магазин, модерния дизайн, но също и адекватното, модерно и любопитно съдържание. Както знаем глобалната дигитална мрежа живее по свои специфични правила, които ако спазваме, имаме всички шансове за успех.

Тъй като знанието е неразделна част от просперитета на всеки проект, уеб и маркетинг агенция
ABC Design & Communication организира на 29 януари 2016 г. еднодневна Работилница за онлайн маркетинг на тема:

Съдържание в Интернет за повече клиенти. Създаване. Измерване. Успех.

От 10:00 до 16:30 ч. в ще чуете 6 лекции с примери и упражнения как да създавате модерно, привлекателно, любопитно, полезно и адекватно съдържание в Интернет, така че да печелите повече клиенти и читатели/почитатели. Всичко е съдържание — от описанието на продуктите в онлайн магазина, през планирането и измислянето на блог публикация, статия в сайта или Фейсбук пост, снимане/споделяне на видео, поддържане на собствен YouTube канал до определянето броя на рубриките в блога и техните наименования.

Обучението е подходящо за ръководители на проекти, копирайтъри и всички, които пишат текстове в Интернет. Независимо дали сте копирайтъри, мениждъри, отговаряте за корпоративни комуникационни канали или просто списвате личен блог, или администрирате Фейсбук страница или профил в някоя от другите социални мрежи като доброволец към организация, този семинар е точно за Вас!

Регистрирайте се до 5 януари на цена 140 лв. с включено ДДС. 

Регистрацията се счита за успешна след платена такса.
Завършилите семинара получават удостоверение.

Цялата програма може да видите тук:
http://www.seminar.abcbg.com/

Kafene.bg е медиен партньор на семинара.

Намерете ни и на фейсбук страницата тук.

Сподели в: