Семейство Симпсън – филмът

В така очаквания филм, базиран на хитовите телевизионни серии, Хоумър трябва да спаси света от катастрофа, която самият той предизвиква. Всичко започва с новия домашен любимец на Хоумър – едно прасе и пробит силоз пълен с животинска тор – комбинация, която активира бедствие, непознато за жителите на Спрингфийлд. Мардж е разярена от невежеството на Хоумър, но не колкото отмъстителната тълпа, която се спуска към къщата на Симпсънови. Семейството успява да избяга, но скоро критичната ситуация, в която са изпаднали, ги разделя на два лагера.

След oсемнадесет сезонa, четиристотин епизодa и безбройни награди и почести (награда Peabody, 23 награди Еми и определението, дадено от списание Time за най-доброто тв-шоу на двадесети век), Семейство Симпсън се превръща в пълнометражно приключение. И това е добре, защото е нужен широк екран, за да се опише епичната глупост на Хоумър Симпсън.

Филмът е озвучен на български език с гласовета на : Сава Пиперов/Хоумър/, Василка Сугарева/Мардж/, Нели Токмакчиева/Лиса/, Елена Бозова/Барт/, а премиерата му в България съвпада със световната – 27 юли 2007 г.

Искате ли да спечелите със семейство Симпсън? Вижте тук.

Сподели в: