"Семейно за изкуството" е изложба, посветена на Деня на християнското семейство

Семейно за изкуството” е изложба живопис, посветена на деня на православната младеж и семейство –  21 ноември. Тя ще бъде открита в галерия "Арт Муза" на 15 ноември 2010 г.

Експозицията ще бъде изложена до 25 ноември. На 21 ноември от 17.00 ч. ще се отбележи празника на християнското семейство и младеж с концерт и литературно четене.

 „Семейно за изкуството” е поглед към съвременната културна ситуация чрез две гледни точки на различни поколения художници, имащи общ семеен статус.

В изложбата участват няколко артистични  фамилии, в които двама негови членове творят, предават опит и взаимно се подкрепят в тези трудни кризисни времена. За радост изкуството продължава да се възприема като семейна традиция и заедно с него се предава духът на християнските ценности.

В галерия „Арт Муза” са представени: Георги и Любомир Коларови, Красимир и Светослав Черневи – бащи  и синове,  Никол Клим и Ивон Кючукова – майка и дъщеря, Росен Аспарухов и Анна Расенова – баща и дъщеря и Даниела и Константин Маркови и Любомир и Клара Арнаудови – съпрузи.

Вижте още:
Изложба етюди, колажи и скулптура на Ангел Станев

Сподели в: