„Секс, наркотици, рокендрол” – 20 години на сцената на Театър „Българска армия”

Хитовия за няколко поколения спектакъл „Секс, наркотици, рокендрол” навършва 20 години на сцената на Театър „Българска армия”!

Противно на обичайните спокойни, леко досадни и скучновати юбилеи, този ще бъде непредсказуем, див и вихрен обещават Ивайло Христов, Дони и Коцето – Калки.

Тримата заклети рокаджии се готвят сериозно да ни разтърсят за рождения си ден на 9 януари. От няколко месеца те се връщат назад по следите на „Секс, наркотици, рокендрол”, за да открият и съберат необичайни истории – своите собствени с тези на зрителите. Историята на двамата мъже (баща и син), които един след друг се вдъхновиха от „Секс, наркотици, рокендрол” и предложиха венчило на бъдещите си съпруги; историята на дамата, която избяга с господинът от съседната седалка в салона; за тото милионерът, чийто фиш се теглеше по време на спектакъл; за жената, която си направи татуировка; за непълнолетния пънкар, който в пристъп на възторг изрисува комбито на комшията, така че после се наложи баща му да го откупи и да го ….

Десетки истински истории вдъхновени от „Секс, наркотици, рокендрол” – някой сърдечни, други комични, трети не толкова комични. Истории провокирани и възбудени от флуидите на „Секс, наркотици, рокендрол”. От трите луди, неуморни и отказващи да „помъдреят” момчета, необратимо отдадени на свободата и влюбени в живота.

Ако имате такава история – Ивайло Христов, Дони и Коцето – Калки ще я очакват до 8 януари. Можете да я изпратите на електронния адрес на Театър „Българска армия” (tba@art.bg) или да я предадете в плик на касата на театъра на ул. „Раковски” 98.

Ако все още нямате какво да разкажете, то непременно се присъединете към купона на 9 януари, може би точно в този ден, някъде в салона или във фоайетата, вдъхновена от „Секс, наркотици, рокендрол” Ви очаква вашата собствена история.

Бъдете смели и не се колебайте – билетите ще свършат бързо. Не оставяйте някой друг да купи билета за вашето лично, комично или не чак толкова комично приключение.

Сподели в: