Седмица с театър, вино, любов и шоколад…

Ти си влюбен… и то толкова влюбен, че само един празничен ден в годината не ти е достатъчен! От 8-ми до 14-ти февруари Театър "София", с медийното съучастие на Радио Атлантик и Az-Jenata.bg, кани всички почитатели на театралното изкуство на празничната седмица с театър, вино, любов и шоколад.

Ела в Театър "София" на незабравима среща с актьорите след всяко представление. Мястото – Голяма сцена във файето на театъра.

На 10-ти февруари ще можеш да се запознаеш лично с актьорите от спектакъла "Неделя вечер" на Захари Карабашлиев – Лилия Маравиля, Мила Банчева, Иван Ласкин, Гергана Плетньова, Николай Върбанов и Мартин Гяуров.

Ако пък се чувстваш оглупял от любов, ела на 11-ти на "Глупаци" от Нийл Саймън. На по чаша вино компания ще са ти Петър Мелтев, Богдан Глишев, Доси Досев, Николай Върбанов, Михаил Милчев, Майя Остоич, Любомир Младенов, Петя Силянова, Лилия Маравиля, Росен Белов.

Вярваш ли в чудесата и приказките с щастив край? Заповядай на "Принцеса Турандот" от Карло Гози на 12-ти февруари с целия китайски народ – Доси Досев, Мила Банчева, Лилия Маравиля, Десислава Малчева, Йорданка Любенова, Николай Върбанов, Калин Врачански, Николай Антонов, Росен Белов, Сава Пиперов, Пламен Манасиев, Христо Терзиев и студенти от НАТФИЗ „Кр. Сарафов” клас Александър Илиев.

На връх празника на влюбените, 14-ти февруари, идва и кулминацията – заедно ще се опитаме да подобрим рекорда за "Най-дълга верижна целувка в България" на елекронното списание Az-Jenata.bg и Радио Атлантик. А защо не и да участваме и в книгата на рекордите Гинес? Точно в 14 ч. старт на целувката ще даде директорът на Театър "София" Ириней Константинов. Очакват те още много подаръци и изненади.

Не забравяй – само от 8-ми до 14-ти февруари, само в седмицата на влюбените, сцената, купонът и срещата с любимите актьори ще са на едно място – Театър "София".

Сподели в: