Седем лева за всички представления на театър "Българска армия" през юни

Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” пуска в продажба всички свои представления през месец юни на цени от 7 лева!
Примамлива и достъпна възможност да настроим хронометъра на настроението си към усмивките на летните отпуски, за изкушените от комедиите в Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”.

Напрегнато вълнение, гарнирано със смях ще очаква посетителите на фризьорски салон не просто „Ножица”, а „НОЖИЦА – ТРЕПАЧ” на 5 юни (сряда) и 21 юни (петък). Цена на подстригването – мъжко и дамско само 7 лева!

Вихреният, див и пълен с изненади „СЕКС, НАРКОТИЦИ, РОКЕНДРОЛ”. Неуморните и неостаряващи – Ивайло Христов, Добрин Векилов – Дони и Коцето – Калки ще отварят апетита на зрителите си към живота – като страст, като любов, като музика, като приключение!
За всички, които не се боят да изоставят умората, отегчението и лошото си настроение, Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” предлага „СЕКС, НАРКОТИЦИ, РОКЕНДРОЛ” на 18 юни (вторник) на цена от 7 лева!

За влюбените, разлюбилите, за онези, които все още търсят любовта, и за онези, които имат късмета да красят с нея безименният пръст на лявата си ръка… Накратко за всички, които се вълнуват от любовното чувство без да се страхуват, че то ще ги превърне в свои шутове-глупци, или в отблъснати-отблъсващи, или в неразбрани-неразбиращи, или пък в щастливи-обичани-обичащи. Или на кратко, за онези които няма да се уплашат да последват любовта дори и в ада или да се понесат в безтегловното пространство на смеха… Именно за тях е невероятната комедия на Шекспир „МНОГО ШУМ ЗА НИЩО”, където Любовта –„отвежда в АДА” и е „сладък пай от РАЯ”!!!
Всеки час страст и сласт. Тя мир не знае, Тя мир не знае, Покой не знае, Тяяяяяяя !!!
Любовта това е… сладък пай от рая…
„МНОГО ШУМ ЗА НИЩО” ще очаква почитателите си на 6 юни (четвъртък) с вход към Ада или Рая – 7 лева!

Настроение, възторг и смях – до сълзи и през смях до смях – това е изборът на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ” за месец юни. Изберете и Вие!

5 юни (сряда) – „НОЖИЦА – ТРЕПАЧ” – 7 лева!
6 юни (четвъртък) – „МНОГО ШУМ ЗА НИЩО” – 7 лева!
18 юни (вторник) – „СЕКС, НАРКОТИЦИ, РОКЕНДРОЛ” – 7 лева!
19 юни (сряда) – „КОМЕДИЯ НА СЛУГИТЕ” – 7 лева!
21 юни (петък) – „НОЖИЦА – ТРЕПАЧ” – 7 лева!

Цени на билетите за всички представления – 7 лева!

Не пропускайте да се разделите с унинието, лошото настроение и умората – няма по-добър терапевт от смеха в театъра!
Поставете началото на своето лятото, открехнете вратата му и влезте заедно със своите семейства, приятели и любими в Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”.

Сподели в: