Себастиан Гамбоа – специален гост на Синърс““

Един от най-известните диджеи на Испания  – Себастиан Гамбоа – ще гостува на столичния клуб "Синърс" на 27 февруари (сряда) 2008 г.  Организатор на събитието е София Мюзик Ентърпрайсис, със специалната подкрепа на Burn.

Себастиан Гамбоа е роден в Ибиса и от съвсем ранна възраст е повлиян от музикалната магия на острова. Започва да се занимава професионално с музика през 1990 г. За няколко години издава 10 авторски албума и 7 компилации. Кариерата му стремително процъфтява и той става една от емблемите на хаус музиката в Испания. Медиите го наричат „икона в нощтния живот на Ибиса” заради страхотните партита, които прави в два от най-добрите клуба в цяла европа – Privilege и Pacha. Четири пъти печели наградата на DeejayMags за най-добър диджей на Ибиса.

Стилът
на Себастиан Гамбоа е хаус, комбиниран с различни ефектни влияния. Бил е гост в едни от най-добрите и престижни клубове по цял свят – Холандия, Франция, Чили, Аржентина, САЩ, Дубаи, Норвегия, Швейцария, Мароко, Германия, Естония, Полша, Сингапур и много други.

Билетите за партито са на цена 10 лв., а всички които закупят билети на предварителна продажба от касите на Тикетпро и онлайн на www.ticketpro.bg, ползват 30 % отстъпка.  След 00:30ч. в деня на самото парти, цената за вход ще бъде 15 лева.

Сподели в: