Свършиха промо-билетите за концерта на Ministry

С все по-мощното развихряне на концертната лудница през 2008 г., едно от събитията на задаващото се лято се разпродава бавно, полека и… неумолимо. Става дума за първата и последна изява на Ал Юргенсен и Ministry в България, на която ще станем свидетели на 12 юли (събота) 2008 г. в зала "Христо Ботев" в София.

Първите 500 промоционални билета на цена 20 лв. за шоуто на кръстниците на индъстриъл метъла свършиха окончателно и безвъзвратно! Разбира се, все още можете да си осигурите достъп до концерта, но вече срещу 25 лв. Това може да стане в Билетен център на НДК и мрежата на TicketPro.bg, в магазини "Orange" и "Vision" в столицата, супермаркети "Пикадили" в София, Варна и Бургас, бюрата на вестникарска група България в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Перник, Враца, Шумен, Стара Загора, Русе, Плевен и Благоевград и др.

В случай, че до 12 юли все още са останали неразграбени "ценни хартийки" (капацитетът на зала "Христо Ботев" е ограничен до 3000
места, все пак), ще имате възможност да се сдобиете с билет срещу 30 лв.
       
Концертът на Ministry в София се осъществява от онлайн радио Тангра Мега Рок в рамките на организирания от Sofia Music Enterprises фестивал Arena Muzika 2008.

Сподели в: