Свършиха промоционалните билети за Сара Тавареш и Ана Моура

Изчерпаха се промоционалните билети, пуснати едва преди месец, за концертите на Сара Тавареш и Ана Моура. Мултиплатинената португалка Сара Тавареш ще пее в зала „България” на 26 юни, а на следващия ден там ще потопи зрителите в блаженна емоция ослепителната Ана Моура, любимка на Мик Джагър. Самият той признава, че буквално е капитулирал пред изяществото и таланта на даровитата изпълнителка, с която прави съвместно турне.
Концертите са част от фестивала за уърлд музика “Meet the world”, организиран от продуцентска агенция „БГ Саунд Стейдж”. 

Фестивалът ще бъде открит от европейския крал на Балканската музика DJ Шантел и неговия Bucovina Club Orkestar. Той ще дойде от клубовете на Франкфурт, за да взриви на 7 юни зала „Универиада”. Парчетата от албума му „Диско партизани” избухват като странна пародия с неподправен хумор и карат слушателите да танцуват от радост.

Част от фестивала ще бъде на безплатна открита сцена в Борисовата градина. Ще се състои през уикенда на 13 и 14 юни. Организаторите на фестивала обещават още много изненади с темите „Sounds from Barcelona” и „So Keres, Bulgaria?“ , които ще разкрият за публиката по-късно.
Пилотното издание на фестивала “Meet the world” се състоя миналия октомври и представи „Zuco 103”, испанската групи „Calima” и холандско-мозамбигската група Neco Novellas.

Билети за концертите могат да се купят онлайн  на www.eventim.bg, както и магазини „Пикадили”, веригата „Германос” и на касата в зала „България”.

Сподели в: