Свършиха билетите за концерта на W.A.S.P.

Концертът на W.A.S.P. в София на 17-ти ноември, в зала “Христо Ботев” е напълно разпродаден! И последните бройки билети за събитието, които се оказаха доста ценни в последните дни, се изчерпаха напълно. Не се предвижда продажба на билети на място, съобщават от организаторите Лауд Консертс.

Капацитетът на залата е абсолютно изпълнен и вероятно няма да се продават билети на място, както гласеще предварителната информация, уточняват още организаторите. Хеви метъл легендите пристигат в България в деня на концерта и въпреки, че ще ги посрещнем за четвърти път – те отново предизвикват истинска истерия с гостуването си. Най- приятният момент за десетима от българските фенове на W.A.S.P. е, че минути преди да започне концерта – късметлиите ще се срещнат лично с емблематичният Blackie Lawless.

Концертът е с начало 20.00ч, а първи на сцената ще забият българите от Sheky &The Bloodrain. Вратите на зала “Христо Ботев” ще бъдат отворени след 18.00ч.

В София Blackie и компания ще представят парчета от последния си албум “Babylon”, който излезе на пазара преди около месец.

Сподели в: