Световноизвестният френски ди-джей Dimitri From Paris гостува в София

THE MASTERS OF SOUND в YALTA CLUB продължава на 12 април с уникално PLAYBOY MANSION парти, на което специален гост ще е DIMITRI FROM PARIS – резидент на небезивестното имение на Хю Хефнър и най-уважаваният френски ди-джей на всички времена. Той ще представи чисто новата си компилация Dimitri From Paris Returns To The Playboy Mansion, която излезе на пазара на 7 април през култовия лейбъл Defected. Това е третата му компилация за PLAYBOY MANSION, където той на практика живее от години насам. Наскоро той получи възможно най-голямото признание за един френски артист – беше провъзглаен за рицар, превръщайки се в първия ди-джей, удостоен с подобна чест.

Въпреки името си DIMITRI FROM PARIS по произход е грък, роден в Истамбул. Това, обаче, не му пречи, след като родителите му емигрират във Франция, бързо да стане един от основните радио ди-джеи на 80-те – с уникалния си подход на смесване на семпли и диско хитове в уникален парти микс.

DIMITRI FROM PARIS прави първото хаус парти във Франция през далечната 1986, г. а талантът му за секси сетове веднага е открит от модната индустрия и скоро той озвучава ревютата на марки като Chanel, Jean-Paul Gaultier, Hermès и Yves Saint-Laurent. Световният успех за DIMITRI FROM PARIS идва през 1996 с дебютния му албум Sacrebleu, който клубната библия MIXMAG обявява за албум на годината – заради уникалните парчета, вариращи от джаз до електро и самба.

Верен на стила си да няма стилови ограничения, а само да се грижи за истинското парти, DIMITRI FROM PARIS скоро се озовава в една от винаги горещите до бяло точки на света – имението PLAYBOY MANSION, където остава като резидент по покана на самия Хю Хефнър. Освен че е автор на два авторски албума и дузина компилации, DIMITRI FROM PARIS е правил ремикси за имена като Björk, the Cardigans, James Brown, New Order и Quincy Jones.
THE MASTERS OF SOUND в YALTA CLUB продължава с любимеца на българските клабъри HERNAN CATTANEO на 18 април и английския ди-джей легенда PETE TONG на 26 април.

Сподели в: