Световни диджеи водят хаус партита в Пловдив

Световно известни диджеи ще завихрят взривяващи дискотечни купони и ще раздават автографи всеки месец на феновете си в Пловдив. Уникалния шанс предоставят организаторите на серията съботни партита в обновения клуб “Опиум”. Стартът е на 23 октомври, събота, с участието на испанския виртуоз на скреча и миксирането диджей Маркос Круз.

Звездата от подиумите на Иберийския полуостров се превърна в любимец на пловдивската публика след 4-те си визити под тепетата. В сетовете си на живо диджеят със собствен лейбъл спечели и родните почитатели на дискотечните ритми с подбора си на парчета само сред есенцията на енергичния хаус. Маркос Круз е пускал музика на елитни събития, сред които MTV Fashion, обясниха организаторите.

В партитата с чуждестранни звезди, наречени Global Zone, са потвърдили участие популярните в цял свят диджеи Chus & Cebalos, Ahmet Sendil, Dimas aka D Foundation, Wally Lopez, издадоха организаторите.

Клубът става домакин и на култовите родни продукции “Pacho B, Pepo & Friends” с едноименните диджеи и “Insomnia” с Iv! & Groove. “Музиката като цяло ще бъде на ръба между комерсиалния хаус, който звучи по радиото и телевизията, и неговата ъндърграунд разновидност”, обясни диджей Pacho B.

Съботните партита ще са истински аудио-визуален спектакъл, подготвен от “Францис Стюарт пръдакшън”, уверяват организаторите. За всеки нов гост – световна звезда или български диджей, ще се декорират тематично интериорът, танцьорките и извършващите усмихнат фейсконтрол на входа момичета.

На Global Zone партитата с участието на диджеи от световна величина ще се влиза срещу 15-20 лева. Входът за клубните купони с български майстори на пулта е между 5 и 8 лв.

Сподели в: