Светльо and the Legends в “THE CLUB” този петък

Този петък, на 21 декември, в едно от новооткритите заведения за жива българска музика – „The Club”, ще свирят култовите Светльо and The Legends.

   „Ние не сме просто една рок-банда” – казва Светльо от групата – „по простата причина, че повечето групи са създадени от полуидиоти. В този аспект те са полу-рок банди. В това отношение нашият вокално инструментален ансамбъл е пълна и завършена рок-група, бидейки съставен от стопроцентови идиоти.”
   Само преди броени дни групата представи макси сингъл, който включва три парчета –  „Коледа за напреднали” и видео към нея, „Фани” и „Поморие” и ще бъде издадена лимитирана серия от него – 1000 бр. Гост музиканти в коледното парче са Шеки, вокал на „Шеки енд дъ блъди бойс” и Сърмата Хари, вокал на вокално инструментална група „Шкода 105 Йел”. Текстовете и музиката в макси сингъла са на Светльо, а аранжимента, на Венци Мицов. Видеото към коледната песен, което е дело на Драго Шолев, е първият по рода си клип, заснет само с мобилни телефони.  Интересното в него е, че той ще се обновява всяка седмица с нови кадри, които групата ще очаква на адрес kzn@svetlioandthelegends.com от най-горещите си почитатели. Най-добрите кадри ще бъдат добавяни в клипа и ще могат да се гледат на сайта на групата www.svetlioandthelegends.com.

Шоуто на групата в петък – 21-ви, започва в 22.30ч.
Елате и се позабавлявайте с тях!

Сподели в: