Светлина и любов струят от картините на Саша Тодорова

"Картините на Саша Тодорова отразяват нейния духовен мир, пътя към нейната духовна реализация – казва за нея културологът Ина Антонова. – Има общи пътища, жалони към Духа, по които всички минават. Но всеки, минавайки по тях, привнася нещо свое, лично. „Всеки човек е една идея на Бог” – категоричен е учителят Петър Дънов. Това означава, че всеки човек е уникален, дори без да се стреми към това. Затова са уникални и творбите на Саша – дълбоко мистични и символични, загатващи за една друга реалност, отвъд физическото. И дори не всичко да ни допадне, като цвят, отенък, скица, изработване –  важно е посланието, което тя е вложила. Всяка воля за красота е воля за духовно израстване."

Много приятели и гости дойдоха, за да приветстват новата изложба „Екоарт” на Саша Тодорова. За невероятната атмосфера на празника допринесоха изпълненията на хор „Евера” – „Деца на слънцето”, специализиран за песни от Учителя Петър Дънов – Беинса Дуно и три камерни пиеси на цигулка.

Експозицията може да бъде видяна всеки ден до 30 октомври в „Арт кафе” на супермаркет „Елегемаг”, квартал „Изгрев”. Всяка събота може да се запознаете с авторката Саша Тодорова.

Саша Тодорова представя изложба "Екоарт".
Прочетете интервюто със Саша Тодорова.

Сподели в: