Сверете часовниците си с европейското време – Германия

Здравейте скъпи читатели!
Дойде време в рамките на конкурса "Сверете часовниците си с европейското време" съвместно с издателство "Колибри" да ви заведем и в модерна и обединена Германия. Една от най-мощните държави в Европа, с невероятни философи, музиканти, архитекти, Германия се нарежда сред страните с най-богата култура и история. Предлагаме Ви да се включите в надпреварата за следните две книги от съвременни немски автори:

1."Орли и ангели" от Юли Це
2."Улична боксьорка" от Инка Парай

Всичко, което трябва да направите е да ни изпратите имейл на адрес konkurs@kafene.bg до 25 ноември, в който да изброите трима съвременни  немски автори с по едно тяхно произведение, издадено след 1980 г. Моля в писмото си да упоменете кое от двете заглавия предпочитате, в случай че спечелите награда, както и точния си адрес.

Печелившите от руския етап на конкурса:

Бойко Гаргов, Плевен
Анелия Иванова

Молим читателите ни  от София да заповядат да получат своите награди от вторник следващата седмица в нашия офис на ул. Никола Славков 41, ет. 3, ABC Design and Communication. На победителите ни от страната ще ги изпратим по пощата. Награди, непотърсени в рамките на един месец, не се присъждат.

Сподели в: