Сборник с разкази на Весела Люцканова "Все още има любов"

Весела Люцканова е автор на над 30 книги – романи, разкази и новели. Носител на наградите за разказ "Сребърният пръстен" и "Голямото читателско жури", както и на 25 първи награди за разкази, публикувани в пресата. Носител е и на наградата за съвременен роман на издателство "Хр. Г. Данов" за романа си "Щъркели на леда". През 1989 г. получава престижната европейска награда "Еврокон-89" за цялостно научнофантастично
творчество, връчена и в Сан Марино от международното писателско жури. Преведена е на много езици. През 1993 г. става носител на наградата "Гравитон" за добро въображение. През 2003 г. получава Американската международна награда за престиж и качество "Златна звезда", а през 2008 г. – годишната награда на Съюза на българските писатели за 2007 г. за сборника разкази "Бай, бай, хепинес".

Сборникът с разкази "Все още има любов" съдържа както непубликувани нови разкази, така и избрани разкази от първата до последната книга на авторката, награждавани и превеждани в чужбина.

"Хей, хайде да се обичаме!
Хайде да бъдем по-честни с другите и със себе си, по-добри и по-мислещи – тогава животът ни ще бъде по-хубав, отколкото е."

Дончо Цончев от предговора му за "Животът – това безкрайно вълнение"

ИК "Весела Люцканова"

Корична цена: 12 лева

Сподели в: