Сборникът с разкази "Кривата на щастието" от Иво Иванов в аудио формат

Audioknigi.bg представя нов автор от съвременната българска литература – това е Иво Иванов и неговия сборник с разкази "Кривата на щастието". Неговите истории прелитат през океана, от САЩ, за да достигнат до българската публика в мп3 формат. Аудиокнигата вклюбва 18 разказа от книжния вариант. Те са прочетени от самия автор Иво Иванов специално за Audioknigi.bg.

„Кривата на щастието” събира 70 от най-добрите му статии, публикувани в „7 дни спорт“, „Телеграф“, „Спортал“, „Топ Гиър“ и др.

За Иво Иванов спортът е претекст – възможност да бъдат потърсени отговори на въпросите, които вълнуват всеки мислещ човек: какъв е смисълът на живота? На смъртта? На стремежите и амбициите ни? Какво точно е нашето място във вселената?

Историите на Иво Иванов са за действителни личности, места и събития, но истинската им стойност е в спотайващите се между редовете послания, които, макар и създадени в далечните прерии на Канзас, от години търсят и намират будни съзнания и добри сърца в неговата родна България. Разказите му ще ви отведат на неочаквани и екзотични места: от едно от най-тайнствените кътчета на Хималаите, през клетъчните структури на зловещ паразит, до свръхсекретен лабиринт, скрит дълбоко под земята в самия център на Cъединените щ ати. Но не се учудвайте, ако далечните пътешествия, на които ще ви понесе тази книга, в крайна сметка завършат на най-непредвидимото, интересно и непристъпно място – това, в което обитавате самите себе си.

Сподели в: