Сара Тавареш се завръща на сцената

Сара Тавареш бе почетен гост на първия ден от честването на стогодишнината на Португалската република в Лисабон. След няколкомесечно отсъствие от сцената по здравословни причини, Сара закри първия ден от тържествата в Португалия, които ще продължат до 5 октомври.
Певицата, чиито корени са от Кабо Верде пя за президента на Португалската република и за публика, която изпълни до край градините на Паласио де Белем – официалната резиденция на президента. Музиката на Сара озари с усмивки лицата на президентското семейство и всички присъстващи. Тя изпълни песни от най-новия си албум, както и големите си хитове. Публиката пя и танцува заедно с нея.

Сара Тавареш е голям успех за музиката на Кабо Верде и World музиката. Тя носи аромата на топлина и сладост, на фадо и многоезичие. С това Сара се превръща в един от най-обичани португалоговорящи изпълнители. Самата тя признава, че не може да раздели своите африкански корени от португалската си идентичност. Събитието беше наистина една нощ пълна с "добри чувства", една нощ, в която се завърна този велик португалски глас и посланик. Публиката усети, че Сара е пак на сцената, за да изпълни отново техните сърца с "добри вибрации".

Очаква се в най-скоро време мениджмънта на певицата да определи нова дата за организирания от „БГ Саунд Стейдж” неин концерт в София, който бе отложен по здравословни причини.

Вижте снимки от концерта в президентския дворец

http://www.presidencia.pt/?idc=10&idi=47194

Сподели в: