Сара Ванс съветва как да постигнем "Идеалният метаболизъм"

Диета или разумен избор на храни, как да се спасим от ГМО продуктите, колко опасен е глутенът, къде е скритата захар – съвети и кулинарни рецепти от диетоложката Сара Ванс

Идеалният метаболизъм“ (изд. "Слънце) от Сара Ванс е книга, посветена на метаболизма, възстановяването на енергията на тялото и постигане на оптимално тегло. Популярният диетолог дава множесто съвети за възстановяване на ритъма на тялото, както и лесни и интересни рецепти. Книгата е насочена към хората, които са изморени от отегчителните диети и противоречивата информация за това кое е здравословно и кое – вредно. 

Книгата не е назидателна, стилът и е лек, макар че говори за сериозни неща, написана е с любов към читателя. „Идеалният метаболизъм“ е незаменим съветник, както за жени, така и за мъже. За да живеем балансирано, в мир с тялото, мечтите и живота си.

* * *

Изписани са хиляди страници и стотици книги, посветени на здравето и отслабването. Но само с диети, лекарства или други временни мерки резултатите не са трайни, ако не се подобри метаболизмът – вълшебната сложна система от биохимични процеси, които протичат в клетките на организма, за да поддържат живота. Тази книга ще ни помогне точно за това – да постигнем добър метаболизъм и тялото ни да се излекува изцяло.

Защото не можем да живеем с една болест, а да лекуваме други две. Когато тялото изцерява, то цери всичко.

* * *
Сара Ванс е диетолог, автор на множество публикации, свързани с храненето и здравословния начин на живот. Има блог, води кулинарни курсове и е чест гост на "FOX Channel". Помогнала е на хиляди хора да променят нагласата си към храната и да подобрят своите хранителни навици.
 

Сподели в: