"Само за теб"- нежен поетичен рецитал

Премиера на най-новата книга с женска любовна лирика ще се състои с участието на Нона Йотова, Силвия Кацарова, Богдана Карадочева, Боян Михайлов, Маргарита Петкова, Ана Александрова, Катрин, Камелия Кондова, Ива Николова, Боян Михайлов, Романьола Мирославова, Елица Мавродинова. "Само за теб" е книга, която събира поетичните творби на плеяда звездни и талантливи авторки, сред които са Екатерина Ненчева, Мара Белчева, Дора Дюстабанова, Елисавета Багряна, Петя Дубарова, Надежда Захариева, Блага Димитрова и още много прекрасни поетеси.

В изящното подаръчно издание тези прекрасни стихове хармонично се съчетават с музика и изобразително изкуство. За илюстрации са послужили красиви репродукции, сред които изпъкват одухотворените творби на талантливата българска художничка Ралица Денчева.

От 2005 г. насам всяка година ИК “Персей” пуска в навечерието на Свети Валентин по едно такова издание. Предишните издания са: “Обичам те” (антология на шедьоврите на световната любовна лирика), “Да те жадувам” (антология на българската любовна лирика), “Ти си любовта” (най-хубавите стихове на Евтим Евтимов) и “Светът е за двама” (антология на любовния сонет).

Премиерата на сборника с любовна лирика ще се състои в навечерието на празника на влюбените, на 11 февруари от 18.00 часа в Сити център София ( фоайето на Синеплекса на 2 етаж). Входът е свободен за всички, които искат да присъстват на едно романтично и нежно пътуване из дебрите на българската поезия.

Сподели в: