"Сами вкъщи" – хитовата анимация на кино от 5 август

Хитовата анимация „Сами вкъщи“, която тръгва по кината на 5 август, петък, на 2D и 3D, със сигурност ще има продължение, което за момента е планирано за юли 2018 г.

След като „Сами вкъщи“ извоюва на създателите си световен бокс офис от над 400 милиона щ.д., като филмът тепърва излиза на много международни пазари, Illumination Entertainment и Universal Pictures обявиха официално премиерна дата на продължението на анимационната комедия през юли 2018. Продължителността му е 90 минути.

За историята:

Бъди е симпатичен дакел в особена връзка със семейния миксер, съседите Макс (с гласа на Орлин Павлов) и Гиджет, чиято всекидневна програма е особено натоварена, търсещата постоянно внимание Мел, канарчето изтребител Бонбончето, котката, която е вечно на диета, Клои и тайният вокал на метълите System Of A Down – снежнобелият пудел Ленард.

Всички те обитават кооперация в Манхатън и животът им от девет до пет е наситен със събития – сбирки „на по кафе”, бъбрене, клюки и безройни тренировки пред огледалото за перфектната визия, която ще им донесе повече лакомства. Животът на лидера на къщата Макс, спасен от стопанката си териер, който вярва, че е центърът на вселената й, се преобръща, когато тя води вкъщи Дюк – недодялан мелез с нула интерес да се приобщи.

Когато двамата се оказват по улиците на Ню Йорк, трябва да превъзмогнат различията си и да се обединят срещу хитрия заек Снежинка, който събира армия от бивши любимци, оставени на улицата и решени да си отмъстят…. и всичко това преди вечеря!

Сподели в: