Салваторе Куоколо представи новата си пролетно–лятна колекция

Италианският моден дизайнер Салваторе Куоколо посрещна отбрана публика на модното ревю снощи. Ексклузивният бранд „Пиер Пиеручи” представи новата си пролетно –лятна колекция, като показа начина, по който интерпретира представата за дизайн, вкус и качество.

Ключовите думи бяха дизайн и детайл, усещане и вкус, удобство и емоция, изчистени форми и елегантност, най-високо качество и простота. Целта на марката е бутиковите колекции да бъдат достъпни за малко хора, защото само това е начинът един мъж да се почувства различен от другите, да се почувства единствен. Хората, които носят тези дрехи, остават с усещането, че костюмът им е правен по поръчка. Това е единственото нещо, което има значение за марката.

Новата пролетно – лятната колекция  представи няколко линии – Пролетно небе, Морски пясък, Лятна вечер и Нощно парти.

Многото малки и изпипани детайли, които бяха подчертани на ревюто, създадоха усещането за екслузивност и персонализиране на всеки един елемент от мъжкото облекло. Фините материи и платове, допълниха есествено усещането за индивидуалност на всеки елегантен мъж.

Авторитетното присъствие на професор Любомир Стойков и неговите словестни интерпретации преведоха гостите през елегантната пътека и философията на главния дизайнер Салваторе Куоколо.

Сред гостите с интерес можеха да бъдат забелязани – Ивайло Николов, Светослава Тадъръкова, Денди, Любен Дилов – син, футболния съдия Антон Генов,моделиерката Жана Жекова, Ваня Тошева, Иван Кристоф, както и много бизнесмени.

Васил Петров изпълни четири от своите великолепни песни и придаде допълнителна класа и стил на събитието. Очарователното присъствие на римейка на култовия Фиат Чинкуеченто от 50- те години пред залата, предизвика интерес и симпатия у гостите, а изключително красивите мотопеди Веспа допълниха духа на класическото италианско усещане за мода и стил.

След ревюто гостите се насладиха на автентична италианска атмосфера с великолепния вкус на прошуто Сан Даниеле, италианско Пармиджано и вино от личната колекция на дизайнера.

Сподели в: