Саймън и Шейкър в денс клуб Синърс

На 31 октомври (сряда) зад пулта на денс клуб „Синърс”, в денс център „Син Сити”, ще застанат най-успешните испански диджеи на световната електронна сцена – Саймън и Шейкър.

Входът за клуба в деня на електронното парти ще бъде 10 лв. Билетите  могат да бъдат закупени предварително на цена 7 лв. от касите на Тикетпро в цялата страна, както и от най-новата каса – в денс център „Син Сити”. Всички, закупили билети предварително, ползват специалната промоционална отстъпка от 30%, важаща и в деня на събитието (до 22:00ч.). Организатор на събитието е София Мюзик Ентерпрайсис.

Саймън Гарсия и Карим Шейкър, познати като Саймън и Шейкър, са двама от най-известните диджеи и продуценти в Испания пред последните години. Първият им хит „Outstreet”, веднага покорява всички класации, като се изкачва на челни позции. Диджейският тандем издава над 30 парчета с различни музикални лейбъли и всеки един продукт с марката Саймън и Шейкър мигновено се превръща в тотален хит. През 2004г. издават и първата си микс компилация – Dual, в която проправят път на един съвсем нов и различен хаус стил, който буквално взривява всички дискотеки и клубове и покорява най-престижните класации в цяла Европа.

С повече от 30 компилации,  издадени за различни световноизвестни лейбъли и хит след хит, Саймън и Шейкър се утвърждават като едни от най-актуалните и търсени диджеи на испанската хаус сцена. Техни парчета са включени в компилации наред с Пийт Тонг, Роджър Санчес, Боб Синклер, Пол Ван Дайк и Джон Дигуийд.

В момента двамата диджеи водят най-слушаното радио шоу в Испания всеки вторник, в което представят своята визия за електронната музика и новото, по-специфично звучене на съвременния денс хаус звук. Канени са на участия по цял свят – клубовете в Япония, Франция, Мароко, Словения и Русия са домакини на разбиващите партита, които Саймън и Шейкър правят със своите динамични хаус сетове.

Билети за партито могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и неговите партньори, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Сподели в: