Рут тръгва на пролетно турне в 5 български града

В началото на април Рут Колева тръгва на пролетно турне в пет български града. Концертната обиколка е посветена на актуалния втори албум на певицата –  „RUTH“, който ще бъде представен пред публиката в страната. От края на 2013 година, когато беше премиерата на диска, той вече се разпространява в повече от 20 страни по света, както и онлайн.

Наскоро Рут направи подарък на почитателите си като пусна за безплатно сваляне ремикса на парчето „Turn This Around“, дело на лондонския диджей и продуцент Ерик Лау (песента може да бъде свалена от този линк – https://soundcloud.com/ruthkoleva/ruth-koleva-turn-it-around). Скоро певицата ще зарадва феновете и с нова песен на български, към която предстои да заснеме и клип.

Концертите в пролетното турне на Рут продължават от 5-ти до 19-ти април и обхващат Пловдив, Русе, Варна, Велико Търново и Бургас. Ето и точните дати и места:

5 април – Пловдив – Клуб Мармалад
11 април – Русе – Клуб MAX
12 април – Варна – Vintage 33
17 април – Велико Търново – Клуб Melon
19 април – Бургас – Бар Без Име

Едновременно с концертите от турнето, за Рут месец април е свързан и с друго голямо събитие, което ще изненада приятно публиката. На 26 април, един специален лайв ще я събере на сцената на клуб „Терминал 1“ с други две прекрасни дами – Белослава и Миленита.

Трите изпълнителки записаха специално видео, в което канят всички на концерта в „Терминал 1“: https://www.youtube.com/watch?v=vhAWkbvzvzM

 Очаквайте повече подробности за съвместния концерт на Рут, Белослава и Миленита в близките дни.

Сподели в: