Рут представя „Future Sweet“ с концерт в София

На 14 септември Рут Колева ще представи новия си диск „Future Sweet“. Концертът й ще даде старт и на новия сезон в Sofia Live Club. Шоуто е с начален час 22:00 часа и заедно с Рут на сцената ще се качат Теодор Иванов – барабани, Елена Ангелова – перкусии, Стоян Джаферов – китара, Симеон Петрунов – бас, Филип Александров – клавишни, Волен Милчев и Ралица Николова – беквокали.

В настоящото EP са включени 5 парчета, които са изключително приятен саундтрак за наближаващата есен – класен звук, съчетаващ стилен соул, упоителен джаз и свеж, ненатраплив фънк с леки електронни елементи. В комбинация с открояващия се глас на Рут Колева.

Заглавията в него няма да бъдат част от предстоящия втори албум на певицата, която през пролетта Бг радио определи за Изпълнителка на 2012 година. Песните, които на 14 септември ще озвучат пространството на промоцията в Sofia Live Club, са:
1. Slow Fire
2. Нищо Друго
3. Heartful
4. Moving Forward
5. Heaven

Future Sweet“ по прекрасен начин ще подготви публиката за своето естествено продължение – втория студиен албум на Рут. Той ще бъде записан и миксиран в едно от най-добрите европейски студиа – холандското „Flowriders Studio“ на известния пианист и продуцент Винсент Хелберс. За мастеринга вече са ангажирани инженерите от легендарните „Abbey Road Studios“ в Лондон.

В момента Рут е в Амстердам, където работата по новия й албум тече на пълни обороти. Тя ще се върне в България специално за промоцията на „Future Sweet“.

Билетите за концерта-промоция на 14 септември вече са в продажба на www.eventim.bg на цена от 10 лв.

Сподели в: