Рут Колева с нов сингъл

Рут Колева се отказа от една любов
„Защо”?

 „Защо” е може би един от най-честите въпроси, които си задаваме. „Защо” пита и Рут Колева в новия си сингъл. Песента разказва историята на една изчерпана любов, за безсилието да върнеш чувствата на любимия, а в същото време да намериш сила да затвориш вратата към сърцето си и да продължиш напред, когато целият ти свят се преобръща:
Новият сингъл на Рут излезе в българския ефир на 5 октомври по БГ Радио.
Над музиката и аранжимента на „Защо” си партнират Rachel Row и KinK. Сингълът бил готов още преди година. И докато Рут и Rachel Row, която е и авторка на текста, обсъждат песента – певицата изобщо не си представя, че съдбата ще й поднесе именно такъв сюжет и в личния й живот.
Песента „Защо” е част от дебютния албум Within Whispers, издаден от Vitality Music в началото на април тази година. Албумът пожъна голям успех сред феновете, това си пролича и по време на двете турнета, които Рут направи в страната през последните месеци.
В края на месеца предстои да се заснеме видеоклип към „Защо”, но засега певицата не разкрива никакви подробности. Междувременно соул-фънк певицата не спира да изнася концерти из цялата страна като най-големия от тях ще бъде на 21 октомври в Sofia Live Club заедно с групата Southwick.
Може да чуете песента „Защо” на: http://soundcloud.com/ruthmusic/zashto

Сподели в: