Рут Колева е готова с видеото към сингъла “Moving Forwаrd”

„Нямам време за почивка” – казва Рут Колева, която е готова с песента “Moving Forwаrd” от готвения в момента втори албум

През изминалата седмица, Рут и новоизгряващото продуцентско и Dj дуо Basscatz заснеха и видеото към песента „Moving Forward”. Съдбоносна за общия проект се оказва срещата на изпълнителите по време концерт на Рут във Варна, където тя успява да чуе демо на песента и мигновено решава, че могат да я реализират съвместно. Седмица по-късно записват парчето в студиото на Графа и то бива кръстено „Moving Forward”.

Името на песента е и слоган на лейбъла на Basscatz, зад чийто проект стоят Христо aka “Monk” и Мартин aka JamezBongg. Страстта на музикантите към дълбоките бас линии, ексклузивните селекции на 4 грамофона и невероятната енергия в изпълненията на живо ги извежда на една с цена с легендите на dubstep-a като 16 Bit, Phaeleh, Von D, Youngsta, Distance, Balkansky и други.

След наградата „ Певица на Годината” и над 160 концерта в последните 16 месеца, Рут завършва и работа по втори самостоятелен албум, който ще излезе още тази година. Песента „Moving Forward” освен, че е сингъл от новия албум, е подготвена да влезе и в много от европейските радиостанции.

Още на Kafene.bg:

Рут Колева и група Southwick с видео към песента „Нищо друго”

Любо и Рут Колева са най-добрите български изпълнители

Рут Колева представя нов музикален проект навръх рождения си ден

Сподели в: