Рут Колева в щура фънк колаборация

Часове делят Рут Колева от сбъдването на мечтата й, а именно проектът Future Soul Divas, който е част от платформата My Beat на Ballantine’s, а те щедро подкрепят съвременните български музиканти и изпълнители и ще се случи на сцената на култовия Sofia Live Club на 10 декември.

Младата певица е много развълнувана и вече няма търпение да посрещне Amalia&Opolopo. Шведското дуо ще пристигне у нас в деня на концерта, но и двамата тръпнат в очакване да се срещнат с българската публика. „София, остават само няколко дни! J”, бе написала тази седмица на стената си във Facebook Amalia.
Между временно Рут прави финални приготовления със Soulization – български барабанист и продуцент, който живее в Амстердам и с когото Колева записа песен специално, за да изненада приятелката си Amalia и феновете, разбира се. Но това няма да е единствената изненада. За да подкрепи Рут и компания, Мартин Денев, който е чест гост на много нашумели клубни сцени в Холандия, САЩ и Индонезия, ще пристигне от о. Бали. Денев, Рут и Soulization са правили различни колаборации през годините и появата им на сцената на Sofia Live Club е празник за тях.

Към екипът на Future Soul Divas ще се присъедини и Деси от Future Sock, която ще подгрее феновете за невероятните футуристични фънк ритми. Ако все още не сте си купили билети за шоуто на 10 декември – може да го направите на страницата на Eventim.bg – цената е 12 лв., а в деня на събитието ще бъде 15.

Повече за най-новите музикални проекти на соул дивите може да видите тук:
http://vbox7.com/play:0097308e17

Сподели в: