Рут изненадва феновете си с нова песен на български

За всички, които с нетърпение очакват следващата песен на български от Рут Колева, новините са добри. “Виждам те”, която е записана като специален подарък към българските фенове на певицата, ще бъде представена с концерт на 25 май в Sofia Live Club.

Наред с промоцията на парчето, на концерта за първи път ще бъде показан и неговият видеоклип, който беше заснет няколко дни преди предстоящия концерт в събота и стана факт благодарение на неуморната работа на екипа, който стои зад видеото, в продължение на няколко денонощия. Режисьор на клипа е Деница Даскалова, а операторското майсторство е дело на Дамян Димитров. За стайлинга и сценографията във “Виждам те” заслугите са на Ева Вентова. Песента е сингъл извън предстоящия нов албум на Рут и е записан специално за българската публика.

Началото на концерта в Sofia Live Club на 25 май е в 22:00ч., а входът е с цена от 10лв. Посетителите ще имат удоволствието да чуят и актуалния сингъл на Рут – песента “Better”, чийто клип наскоро беше заснет в Лондон.

Освен в София, в края на май и началото на юни Рут ще има концерти във Варна, Сливен, Бургас, Русе и Велико Търново. Певицата ще лети до Варна на 23 май, за да даде старт на пролетното си турне, което включва общо пет дати:

23 май – Варна – Vintage 33
31 май – Сливен – клуб “Тангра”

1 юни – Бургас – бар “Без име”

7 юни – Русе – клуб “Max”

8 юни – Велико Търново – клуб “Melon”

В концертната обиколка Рут ще се появява на сцената в компанията на:

Теодор Иванов – барабани
Елена Ангелова – перкусии
Евден Димитров-Ечи – бас
Филип Александров – клавишни
Стефан Стойков – китара

Сподели в: