Руският цирк върху лед представя в София "Зимна приказка“

"Руският цирк върху лед" представя своя грандиозен спектакъл "Зимна приказка" за деца и възрастни на 7 декември в Арена Армеец. Очаквани вечер на блясък, спираща дъха циркова артистичност и най-високо техническо съвършенство на кънки.

Публиката ще се пренесе във вълшебен свят с героите от най-любимите на малки и големи истории на всички времена: „Спящата красавица“, „Лешникотрошачката“, „Пепеляшка“, „Алиса в страната на чудесата“ и „Снежната кралица“.

Всяка сцена на "Зимна приказка" е вълнуващ миниатюрен спектакъл. И зрителите са потопени в един различен вълшебен свят на доброта и красота, в който всяка мечта се сбъдва.

Оригиналната постановка преплита авторска хореография и музика, виртуозно фигурно пързаляне и акробатика, съчетани с циркова зрелищност. На пързалката ще видим екип от млади и красиви артисти, жонгльори, клоуни и еквилибристи, облечени в над 300 великолепни костюми.

"Руският цирк върху лед" съществува от 50 години и е посрещан от световната публика на десетки ледени арени с гръмотевични аплодисменти. Сега за първи път ще можем да му се насладим в София, в най-голямата зала за спорт и забавления у нас.

Билетите за събитието са вече в продажба на цени от 30 до100 лева от Eventim.bg:
http://www.eventim.bg/bg/bileti/zimna-prikazka-sofia-sports-hall-arena-armeec-900810/performance.html

“Зимна приказка“ идва в България по покана на BG SoundStage.

Сподели в: