Руските рок звезди Машина Времени пристигнаха в София

Руските рок звезди Машина Времени се приземиха днес на софийска земя за грандиозния си юбилеен концерт, който е днес в зала 1 на НДК. Музикантите и екипът им от 10 души пристигнаха в 11:45 ч. вчера с директен полет от Москва.Машинистите, които отбелязват своите 40-години на сцена с мащабно световно турне, включиха и страната ни с концерт в София на 10 март, по покана на компания DEGRIS.С това, тяхното гостуване у нас ще бъде второ в музикалната им история, след турнето им в далечната 1987 г., и първо, след падането на комунизма.

Рокдинозаврите се появиха  малко преди обед на VIP-a на летище София в приповдигнато настроение и небрежен рокаджийски стил, въпреки снежното и мрачно време навън. Звездите веднага попаднаха в обсега на десетките медии, а лидерът на бандата Андрей Макаревич отговори на няколко въпроса на журналистите.

Впечатляващото шоу на 10 март ще включва над два часа мегахитове, кавъри и съвсем нови песни от последния албум на групата «Машины не парковать». Машина Времени ще забият на сцената най-емблематичните си парчета, сред които “Поворот”, “За тех кто в море”, “Свеча”, “Марионетки”, “Костер”, “Синяя птица” и др. Очаква се лидерът на бандата Андрей Макаревич да представи някоя от съвместните си композиции с експрезидентът на СССР Михаил Горбачов. Организаторите на концерта са издигнали и гигантска 80 кв.м. видео стена, на която ще се излъчват впечатляващи и спиращи дъха анимации и части от видеоклипове.Избрани фенове ще се срещнат лично с музикантите, осигурявайки си персонални прегръдки, целувки, снимки с бандата и купища уникални подаръци за спомен.

Сподели в: