Руска вечер с Трио “Ы”

Трио “Ы” гостува в кафе-галерия "Антракт" на 4 април, от 20:00 ч. Кои са те?

Елеонора Лонтова, Златина Тодорова и Марина Драгомирецкая са момичета със съвсем модерно мислене и съвременен вкус, но това не им пречи да се опитат да вдъхнат живот на една красива, но малко позабравена музика – руската.

Идеята за създаването на триото идва спонтанно, след като момичетата виждат как топло се приема букет от руска музика в артистичен столичен нощен клуб.

Изненадващо и за самите тях, седмици по-късно те вече имат сценични костюми и реквизити, покани за участия, обогатяващ се репертоар и име – Трио “Ы”! Името им хрумва заради асоциацията с емблематичния филм от руската съкровищница – “Операция Ы”, а наборът от песни, които изпълняват, нараства с главоломна скорост и включва в себе си огромно разнообразие – като започнем от класическата руска естрада, минем през добре познатите руски цигански романси и стигнем до сантиментални военни пиеси, кабаретна, филмова и детска музика.

Вокален педагог и музикален продуцент на Триото е Даниела Станкова. Дизайнът и изработката на костюмите са дело на Бойка Драгомирецкая – техен пръв фен и образцов ценител на руската култура и музика. За трите години от създаването си, триото е претърпяло известни промени в състава, като със старта на третата си творческа година, те се чувстват по–сплотени и хармонизирани от всякога.

Освен руските песни и руски питиета , ще можете и да опитате едни от най-популярните руски ястия, приготвени от един от най-добрите готвачи в България. Резервирайте своята маса и се насладете на една Кабаретна "Вечер по руски"!

Вход: 7 лв.

За резервация:
+359 887 14 00 26
+359 2 423 37 94

Вижте още:
Акустичен концерт в Антракт

Сподели в: