Румяна Маринова отпразнува рождения си ден

В края на миналата седмица, една от най-красивите българки Мисис Свят Румяна Маринова посрещна рождения си ден в пиано бар Класик, в присъствието на журналисти, светски личности и много приятели.

“Много ми е приятно да посрещна хората, които ме обичат в това приятно място. Всъщност празнуването на рождения ми ден съвпада с оставането на точно една седмица до подготвяния от мен, Теодора Колчева и Яненка Люцканова конкурс Мисис България 2007. Това е нещо като пред-парти и представяне на някои от вече одобрените участнички в конкурса” – сподели красавицата, която е носителка на световната титла Мисис Глоуб 2004. Присъстващите на партито избраннички разказаха повече за причините, които са ги провокирали да вземат участие в големия конкурс, победителките от който ще представят страната ни на “Мисис Свят”, “Мисис Глоуб” и “Мисис Бюти Уърлд”. Тяхната цел е да покажат красотата на една съвременна реализирана професионално и социално ангажирана българка, както и да подпомогнат благотворителната кауза, на която е посветен конкурса – кампанията за борба срещу рака на гърдата.

Рожденичката облечена в стилен тоалет на испанският дизайнер Мануел Мота посрещна над 300  гости сред които бизнесдамата Паола Апси, Жанет Иванова – представител на веригата магазини бизнес подаръци C ‘ART, ПР-ът Наско Лазаров, Райна Деницова, редактор на онлайн списанието „ life.dir.bg.” и „злият език” Руслана Попова. Специално за Румяна песен изпя чернокожия изпълнител Денис Банкс съпроводен от група „Дежа вю”.

Сподели в: