Румънска певица ще покорява родната публика

Румънската поп звезда Inna ще изнесе свой концерт в България в столичния клуб "Ескейп" през този месец. Музикалната принцеса от северната ни съседка, както я наричат медиите, ще бъде специален гост в Escape на 11 април (събота) 2009г., заедно с диджея, с когото съвместно записва хита „Hot” и две атрактивни танцьорки. Организатор на събитието е София Мюзик Ентърпрайсис.

Коя е Inna

Истинското име на Inna е Александра, родена е в красивия курортен град Констанца и е на 22 години. Започва да се занимава с музика от съвсем малка и до днес голямата й страст е музиката. Посещава уроци по солфеж и пеене повече от осем години. Паралелно с музиката, Inna инвестира в образованието си и завършва политология в Букурещ.

Първият голям хит и силен пробив на младата певица, а също и едно от най-добрите румънски парчета за 2008 г. е песента “Hot”. Inna записва парчето заедно с продуцентския екип Play & Win, познати в музикалните среди като автори на някои от най-добрите поп сингли за последните няколко години. Play & Win композират песента „Kylie” за Akcent, успешния албум „Superstar” на Activ и  хита „Till The Morning Light” на Morris.

Сподели в: