Румънеца и Енчев слагат начало на лятото в петък 13-ти

Броени дни след старта на новото си Супершоу, Румънеца и Енчев пускат нов летен хит – “Слънцето и Ти”. В проекта участват младите открития – Насо и Мариета. “С тази песен слагаме началото на лятото, както и на нов стил „романтичен хип-хоп” заявяват суперрапърите. Песента е свежа, с типично лятно настроение и звучене. За първи път в 14-годишната си кариера шоумените пускат песен, която е съчетание между хип-хоп ритми и автентични латиноамерикански звуци.

“Пуснахме “Столична” с Димитър Рачков на петък 13-ти и стана хит, затова търпеливо чакахме късметлийската за нас дата за старт на новото парче“, припомня Енчев. „Лятото идва и всеки един от нас започва да мечтае – иска да се излежава под палми и да маже красиви жени със сладолед”, допълва Румънеца. „Всичко това ще го има в клипа, който ще заснемем до няколко дена.“

Песента е записана в студиото на Селект Мюзик Медиа и е дело на хитовия тандем Румънеца и Енчев, в който се включва и Насо, а баса е дело на Мишо Йосифов и Вили Стоянов.

В момента Румънеца и Енчев се подготвят за следващите издания на Супершоуто и обявиха старт на кастинга за участници в играта “Аз знам това парче”.

Сподели в: