Румънеца и Енчев пускат песен с деца в неравностойно положение

Броени дни след зрелищния концерт на Румънеца и Енчев в зала 1 на НДК, социално ангажираните рапъри продължават да ни напомнят за „най-важните неща от живота”, а именно децата и техните проблеми, мечтите им за по-добро бъдеще и реализация в свят , където „повечето врати са затворени”. Това е темата на новия сингъл „Заедно Завинаги”, който Румънеца и Енчев създадоха заедно с децата в неравностойно положение от дом „П.Р.Славейков” –  Реми, Марто и Зори, момчешката група „Групата”, денс изпълнителката Vessy и атрактивният госпел изпълнител от USA James Smith.

„Нека станем по-добри  и да се опитаме да сбъднем поне една детска мечта” ни призовава младия татко Енчев, чието дело е въздействащият текст на мелодичната R’n’B балада . „Нека да благодарим и на нашите приятели от Уницеф, които ежедневно помагат на милиони деца по света” – добавя Румънеца.

Песента бе представена за първи път  на юбилейния концерт на групата „Заедно Завинаги”, а своя радио дебют, сингъла направи в ефира на най-българското радио – БГ Радио. Баладата  се изкачи до 4-то място и продължава да се катери в класацията Топ 20.
До броени дни в телевизионния ефир ще бъде представно и концертното изпълнение на песента .

Сподели в: