Румънеца и Енчев продадоха диск за 2000 лв.

Единично копие от новия албум Слънцето и Ти на Румънеца и Енчев беше продаден на заклет фен на групата за рекордните 2 000 лв.

Напук на все властващата икономическа и финансова криза, най-популярното рап дуо в България, Румънеца и Енчев постави своебразен рекорд, като успя да продаде едно копие от своя четвърти самостоятелен албум Слънцето и Ти за умопомрачителната сума от 2 000 лв.

Безпрецедентната, за размерите на българския шоу бизнес, „сделка” беше „сключена” по време на провелия се на 17 Ноември Шоурум Естетико в София благотворителен концерт- изложба на картинни мозайки, организиран от чаровния топ модел Гери Дончева. Горд притежател на заветния диск стана анонимен бизнесмен, който сбъдна една от най-съкровените си мечти, да притежава оригинален звукозапис с автограф на Румънеца и Енчев. Артистите от своя страна, известни освен с тоталните си хитове през годините, а и с участието си в редица благотворителни кампании и инициативи, ще дарят сумата от 2000 лв за лечението на малката Александра от Добрич. Рапърите са едни от най-активните и дейни български популярни лица, които помагат на малката принцеса в борбата й с детската церебрална парализа и епилепсия.

„За нас това е поредна стъпка от трайния ангажимент, който сме поели към Алекс. Още повече, че аз също имам деца и мога да си представя колко тревожна и стресираща е настоящата ситуация за родителите й. Ще продължаваме да помагаме и на нея и на малката Амелия от Панагюрище, също детенце, страдащо от детска церебрална парализа. С Румънеца сме абсолютно убедени в позитивния край на това дълго пътуване за двете малки принцеси и техните семейства…”, споделя Енчев.

Румънеца и Енчев планират официалното излизане на музикалния пазар на новия си албум
СЛЪНЦЕТО И ТИ съвсем скоро. До тогава, може да се наслаждавате на техните хитове „Слънцето и ти”
и „Селско момиче”, както и най-новият им сингъл „Моята жена 2 (10 години по-късно)” в българския
радио и телевизионен ефир.

Сподели в: